1394-07-27 17:58
1252
0
22305
در گفتگو با معلم گلستانی اعزامی به آلمان مطرح شد؛

نگاه دو گانه وزارت خارجه و آموزش و پرورش به معلمان اعزامی /حمایت وزارت خارجه از معلمان بیشتر شود/معلمان از حیث زبان با مشکل مواجه اند

سرویس آموزش و پرورش: معلم اعزامی به مدارس آلمان گفت: معلمان از سوی وزارت خارجه باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.

به گزارش گلستان ما به نقل از کلاس بیست ، درست چهارشنبه ۱۵ مهرماه بود که ۹ معلم مرد ایرانی و ۱۳ معلم زن به بهانه نداشتن بطاقه‌العمل (کارت کسب وکار ) و همچنین مجوز کاری در منطقه العین که زیر نظر ابوظبی است بازداشت شدند و معلمان زن  بازداشت شده نیز به قرار کفالت  آزادشده بودند.

این خبر به مدت یک هفته از سوی رسانه های داخلی  پوشش داداه نشد اما در نهایت برخی از رسانه با علنی کردن دستگیری معلمان ایرانی در امارات، منجر به پاسخگویی برخی از مسئولین مربوطه شدند .

مسئولان  آموزش و پرورش و وزارت خارجه نیز به تکاپو رسیدگی آزادی معلمانی شدند که دیگر موهای سرشان در زندان تراشیده و دادگاه های به تعویق افتاده شدند.

سرانجام شامگاه ۲۴ مهرماه حسن قشقاوی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه از آزادی ۹ معلم ایرانی در امارات خبرداد.

حال چرا بعد از سال ها فعالیت، دولتمردان امارات تصمیم گرفتند که قانون خود را به یکباره به اجرا در آورند خود قابل بحث است؛ اما برآن شدیم از مشکلاتی که معلمان اعزامی در خارج از کشور دارند از زبان خودشان بنویسیم.

makhdoomi

نگاه دوگانه به معلمان خارج از کشور از سوی وزارت خارجه و آموزش و پرورش باید از بین برود

«عبدالجلیل مخدوم» که به تازگی پس از اتمام ماموریت خود به ایران بازگشته، درگفتگو اختصاصی با خبرنگار کلاس بیست، گفت: نگاه دوگانه به معلمان خارج از کشور از سوی وزارت خارجه و آموزش و پرورش باید از بین برود و از سوی وزارت خارجه باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.

وی درباره بازداشت معلمان در امارات گفت: ظاهرا مشکل ویزا در شهرهای مختلف امارت باعث این دستگیری شد که موارد این چنین نیز باید مدنظر قرار گیردتا در آینده شاهد تکرار این مسائل نباشیم.

مخدومی با بیان اینکه معلمان ایرانی با مشکلات فراوانی رو به رو هستند، افزود: با توجه به اینکه  تهیه مسکن با خود فرد می باشد به محض ورود باید به این امر پرداخته و با توجه به قانون هرکشور و هزینه های بالا، برای تامین مسکن مناسب با مشکل رو برو می شوند.

معلم اعزامی به مدارس آلمان اضافه کرد: پرداخت حقوق معلمان نیز با تاخیر صورت می گیرد که خود باعث بروز مشکلات عدیده برای معلمان و خانواده آنان می شود.

هماهنگی کنسولگری و سفارت خانه های برای بازیداز مکان های آموزشی

وی با بیان اینکه در مدت حضوربیش از ۲سال در آلمان تنها یک بار از مدارس این کشوربازدید کرده ایم، افزود: از آنجایی که هماهنگی با نهادهای آموزشی بر عهده کنسول گری و سفارت خانه ها می باشد، ارتباط با کشورها باید بگونه ای باشد که معلمان هر چند ماه یکباربرای آشنایی با روش تدریس، شیوه کلاس داری و آموزش اجازه بازدید از مکان های آموزشی را پیدا کنند.

مخدومی اذعان کرد: معلمان اعزامی معمولا از حیث زبان با مشکل مواجه اند و با توجه به اینکه یک گزینه در گزینش معلمان به میزان آشنایی با زبان است و گزینش افراد نیز برحسب نمره کل محاسبه می شود، امتیاز بالای سایر گزینه ها این نقص را جبران می کند.

درحق معلمان خارج از کشور ظلم می شود

وی یادآورشد: در اعزام نیز، معلمان با افراد عادی برابرندوحتی مجوز حمل بار اضافه که بیشتر اوقات ضروری نیزهست، مانند ماموران در وزارت خارجه را ندارند.

این معلم گلستانی که از سال ۹۱ تا ۹۳ در مدارس آلمان مشغول به تدریس بوده است، افزود: از حیث میزان حقوق نیز معلمان با توجه به موقعیت زندگی و کار در آنجا دارند بسیار پایین است و درحق معلمان ظلم می شود.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.