1396-11-10 18:02
1237
0
49783
فعال فرهنگی، اجتماعی شهرستان رامیان:

جنگ روانی با تاکتیک معاویه گونه بر جوانان ما وارد شده است/ ایجاد شبهه در جامعه از میوه های تلخ جنگ روانی

حجت الاسلام محمد بای گفت: جنگ روانی دوباره با همان تاکتیک معاویه گونه بر جوانان ما وارد شد و ایجاد شبهه درجامعه ازمیوه های تلخ جنگ روانی است.

به گزارش گلستان ما به نقل از گل رامیان، حجت الاسلام محمد بای فعال فرهنگی، اجتماعی شهرستان رامیان و مربی بینات دبیرستان جابربن حیان خان به بین در یادداشتی نوشت:

بسم الله الرحمن الرحیم احمده وله الحمد و اشهدان لا اله الا الله واشهدان محمد رسول الله

فرارسیدن شهادت اسوه پاکیزگی و تقوای الهی یعنی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به همه شیعیان تسلیت عرض مینمایم و از خداوند برای تمام پیروان آن بانو شفاعت را خواستارم.

امروز دشمن با همان روشی که سالها قبل باعث شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) شد وارد شده است و با تمام قوا به ما آسیب می‌زند.

تاکتیک آنان ایجاد شبهه است، همان شبهه ای که وقتی ایجاد شد حرمت خانه مولا (علیه السلام) را نگه نداشتند و همین امر باعث شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) شد در صورتی که میدانستند علی (علیه السلام) داماد پیامبر(صلی الله علیه و اله) و فاطمه (سلام الله علیها) دختر پیامبر (صلی الله علیه و آله) است.

پس برای خودم از کارهای واجب می دانم که کمی در این رابطه سخن بگویم:

امروزه بعضی ها معاویه گونه وارد عمل شدند و ایجاد به شبهه در پیامبر درون یعنی عقل جوانان ما کردند، ایجاد شبهه در پیامبر درون، جوانان ما را به آسیب های اجتماعی و عقیدتی کشانده است.

تا دو روز پیش به فرزندی میگفتیم آقا جان امام زمان (عج الله) آنگونه خصوصیت را دارد و یارانش آنگونه است امروز بعد از چند ماه به ما می‌گوید حاج آقا امام زمان کی می آید؟ یه سوال آیا امام مکانم می آید؟ انسان از شنیدن اینجور سخنان انگشت به تعجب وا میدارد که بعد از تحقیق های متفاوت میبیند ایجاد شبهه در پیامبر درون علت اصلی اینهاست.

ایجاد شبهه در عقل همانند سرطان در بدن است که انسان را کم کم به مرگ می کشاند اگه با روش هایی که ذکر میکنم توانستیم برطرف کنیم پیروزیم والا به مرگ خاتمه میابیم .

دو راه برای برطرف کردن شبهه:

راه اول: با آگاهی پاسخ بدهید و اگر آگاهی ندارید فرزندان خود را نزد عالمان دین که همان روحانیون حاضر در مساجد یا مدارس هستند بفرستید تا به سفارش قرآن کریم عمل کرده باشید که قرآن کریم می فرماید فسئلوا اهل الذکر (سوالتان را از عالمان بپرسید) 

که دراین آیه منظور از اهل الذکر، یا اهل بیت علیهم السلام هست یا روحانیونی که علمشان را از آنان به ارث بردند. العلما ورثه الانبیا

دومین راه: فرزندان را به تحقیق کردن سفارش کنید تا به سفارش قرآن کریم که معروف به ایه تبین هست عمل کرده باشید. 

ایه تبین میفرماید خبری به شما رسید تحقیق کن اگه صحیح بود بپذیر. والا خیر.

ایجاد شبهه اثراتی در انسان بوجود می اورد که برخی ازآنان را بیان میکنم:

۱)فرد مورد نظر با شنیدن آن مطالب کینه اش زیاد شده و وارد بحث های تفرقه انگیزی و اندازی میشود با این کار آرامش جامعه و دین را بهم میریزد.

۲)فرد مورد نظر باشنیدن شبهه رذایل اخلاقیش اوج میگیرد مانند دروغ و..

۳)فرد مورد نظر با شنیدن شبهه روحیه انتقام گیری آن تقویت شده و به دنبال انتقام گیری است.

۴)فرد مورد نظر باشنیدن شبهه حرمت افراد را نادیده میگیرد.

درادامه بحثم به یک شبهه می پردازم که امروز دشمن با اینگونه شبهات وارد شده و آسیب میزنند .

سوال: ایا ام کلثوم دختر امیر المومنین (علیه السلام) به عقد عمر درآمده است یا نه؟

جواب اهل سنت: بله به عقد درآمده بعلت اینکه در تاریخ امده که عمر به خواستگاری ام کلثوم نزد امیرالمومنین (علیه السلام) رفته بوده 

جواب شیعه : خیر.

۱) ام کلثوم دختر امیرالمومنین (علیه السلام) به عقد پسرعموی خودش (عون بن جعفر) درآمده است که این رویه در خانواده هاشمی وجود داشته حضرت زینب (سلام الله علیها) هم به عقد پسرعموی خودش (عبدالله بن جعفر) درآمده بود. چون درآن زمان رسم بود هاشمی با هاشمی ازدواج کند نه هاشمی با غیر هاشمی.

چطور امیرالمومنین (علیه السلام ) این رسم و‌ رویه را زیر پا میگذارد؟

۲)علت بروز چنین شبهه ای اینست که اتش زدن درب خانه مولا خود لکه ننگی در پیشانی آنان شد و با ایجاد شبهه میخواستند این لگه ننگ را پاک کنند در صورتی که حضرت زهرا(سلام الله علیها ) میفرماید. (علی جان من را شب غسلم بده شب دفنم کن ) با این وصیت میفهماند که این لگه ننک پاک شدنی نیست و عمر با زنی بنام ام کلثوم بنت جرول خذاعی ازدواج کرده

۳)ام کلثوم آن زمان 7 یا 8 ساله بوده چطور میشود با عمر ۶۰ ساله ازدواج کند ؟

ایا بنظر شما حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) رضایت به این وصلت بااین شرایط میداد یا نه؟

۴)حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) باآگاهی از روحیات و اخلاقیات عمر ایا رضایت با ازدواج دخترش که پاره تنش بود رو میداد؟

۵)عمر یک بار خواستگاری ام کلثوم را از حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) کرد ولی جواب منفی شنید.

ام کلثوم ۴ ماه بعد از قضیه کربلا نتوانست همانند زینب (سلام الله علیها) که اسوه صبر بود تحمل کند و از این دنیا چشم گشود و همسرش عون بن جعفر در کربلا به شهادت رسید.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.