1402-03-08 15:05
318
0
85132
رئیس جامعه المصطفی گرگان:

رسالت امام رضا (علیه السلام) جهانی بود

رئیس جامعه المصطفی گرگان گفت:امام رضا نه فقط متعلق به تسنن و تشیع نیست بلکه متعلق به کل بشریت است همانطور که رسالت پیامبر (ص) یک رسالت جهانی بود.

به گزارش گلستان ما، حجت‌الاسلام حسینی ضمن تبریک ایام مبارک اظهار کرد: جمعی از اهل تسنن با عشق و علاقه ارادت خود را به امام رضا (ع) ابراز می‌کنند و می‌گویند ما نیز محبت ایشان را در دل داریم.

وی خاطر نشان کرد: امام رضا نه فقط متعلق به تسنن و تشیع نیست بلکه متعلق به کل بشریت است همانطور که رسالت پیامبر (ص) یک رسالت جهانی بود.

در ادامه دکتر نصیب الله عمروف از اندیشمندان اهل تسنن تاجیکستان گفت: امام رضا (ع) در منابع ما به عالم اهل بیت و عالم آل رسول شهرت دارد.

در منابع اهل تسنن درباره ایشان و سایر اهل بیت احادیث و روایات زیادی نقل شده است که از جمله آن می‌توان به حدیث سلسله الذهب اشاره کرد.

در این آیین حسین عبدی، حاج آخوند قربانقلی قره جه، حاجی محمد قرنجیک، حسین سقر، بی بی زلیخا کر، بی بی نورحسنه از کشور اندونزی و ماجده راسخ از کشور افغانستان شعرخوانی داشتند.

انتهای پیام

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.