1403-09-26 06:00
120
0
92519
کارشناس رسانه:

سکولاریزه کردن «پوشش» فاقد مبنای عقلی است

یک کارشناس رسانه، برآیند کوتاهی مسئولان در امر عفاف و حجاب را عقب‌نشینی گام به گام، در سایر مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانست و گفت: دیدگاه سکولاریزه کردن فرهنگ پوشش در کشور فاقد مبنای عقلی و اجتماعی است.

علی منصوری در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» اظهار کرد: لزوم اجرای قانون حجاب برای رعایت حداقل پوشش قانونی در جامعه اسلامی و استحکام بنیان خانوده تدوین شده است و برآیند کوتاهی مسئولان در امر عفاف و حجاب، بدون شک عقب نشینی گام به گام، در سایر مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را در پی خواهد داشت.

وی افزود: محکوم کردن ورود حکومت به اجرای قانون حجاب و سهل‌انگاری در چرایی حجاب، علاوه بر ارتکاب حرام شرعی، یک حرام سیاسی نیز محسوب می‌شود!

این کارشناس رسانه بیدان کرد: دیدگاه سکولاریزه کردن فرهنگ پوشش در کشور فاقد مبنای عقلی و اجتماعی است و سهل‌انگاری در امر بی‌حجابی ازهم‌گسیختگی فرهنگ خانواده را در پی خواهد داشت و صدمات تخریبی غیرقابل جبران برای آینده کشور در مراودات اجتماعی را باید پیش بینی کرد.

منصوری گفت: هدف غایی مبلغان فرهنگ غرب، برای کم شدن نفوذ دین و ارزش‌های دینی و اخلاقی و کمرنگ شدن نقش مراجع فکری در جامعه اسلامی است.

وی بیان کرد: مخالفان جدی لایحه عفاف و حجاب در خارج از کشور معیار خوبی برای درک اعزاز پوشش اسلامی است. مخالفان جدی لایحه عفاف و حجاب شامل؛ اپوزسیون خارج از کشور، مبلغان زن زندگی آزادی کاذب؛ کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد؛ کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل؛ عفو سازمان بین الملل و نتانیاهوی جنایت پیشه که خود را حامی زن، زندگی، آزادی دانسته و متاسفانه لیبرال‌های داخلی نیزآن را مغایر با حقوق شهروندی؛ و با اجرای آن مخالفند.

این کارشناس رسانه گفت: گویا دوستان با لباس مدرنیته شبیخون فرهنگی استثمارگران را با هدف تغییر باورهای مذهبی درک نکرده و باور ندارند که بی‌حجابی و بدحجابی در راستای منافع استکباری است و تغییرسبک زندگی ایران اسلامی در راستای مقابله باجهان‌بینی الهی است.

منصوری افزود: تغییر الگوهای اخلاقی و آداب و رسوم و پوشش ظاهری و همسان‌سازی با سبک زندگی غربی از برنامه‌های استثماری غرب است تا با تغییر اندیشه‌ها آنچه را می‌خواهند بدست آورند، مرد و زن مسلمانی که سبک زندگی غربی را پذیرفته ناخواسته گرفتار آسیب خود کم‌بینی روانی قرار گرفته است. 

وی توضیح داد: شاخصه دیگر استعماری بودن بدحجابی و بی‌حجابی؛ هزینه‌های سنگین امریکا و اروپا و صهیونیزم بین‌المللی در جنگ نامتقارن ناتوی فرهنگی با ابزار رسانه برای کمرنگ کردن اعتقادات و فرهنگ ملی کشور اسلامی است.

این کارشناس رسانه بیان کرد: انسانی که از مسلمات فرهنگ ملی و دینی خود فاصله گرفت و سبک زندگی؛ در رفتار و گفتارش غیر اسلامی شد بدون آنکه بداند همسازی با مطامع غرب دارد. 

منصوری بیان کرد: امروز دنیای استعماری تسخیر کشور را با تسخیر اندیشه‌ها دنبال می‌کند لذا سلطه فرهنگی پیش زمینه تسلط دائمی برای بیگانگان است. 

وی با اشاره به بیانات امام خمینی قدس (سره) در موضوع عفاف و حجاب گفت: «ما از حصر اقتصادی نمی‌ترسیم، ما از دخالت نظامی نمی‌ترسیم، آن چیزی که ما را می‌ترساند وابستگی فرهنگی است. ما از دانشگاه استعماری می‌ترسیم ما دانشگاهی می‌ترسیم که آنطور جوانان ما را تربیت کنند که خدمت به غرب کنند.» و مقام معظم رهبری در این باره می‌فرمایند: «رخنه اقتصادی قابل جبران است اما رخنه فرهنگی قابل جبران نیست».

این کارشناس رسانه گفت: سخن به من چه! و یا به اوچه! در برخورد با بی‌حجابی و بد حجابی درجامعه همان چیزی است که دشمنان اسلام می‌خواهند.

منصوری ادامه داد: نگاه امریکا و جهان غرب به کشورهای اسلامی به مانند نگاه گرگ به طعمه است. آن‌ها برای دریدن طعمه منتظر فرصت و غفلت مردم‌اند تا بتواند کشور را مورد حمله خود قرار دهند بنابراین غفلت از دشمن و داشته‌های خود، بزرگترین آسیب برای جامعه است.

وی با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) گفت: دستاوردِ خرد، پند گرفتن و احتیاط است و دستاورد نابخردی، غفلت و فریب‌خوردگی خواهد بود.

این کارشناس رسانه تاکید کرد: هوشیاری در مقابل راهبردهای فرهنگی دشمن بستگی به میزان دانایی جامعه و دانایی جامعه به میزان اهمیت دادن نهادهای فرهنگی و متولیان حکمرانی داشته و دارد.

منصوری گفت: بنابراین مهمترین اولین راهبرد شمن، درراس آنها امریکا، برای رسیدن به منابع ومنافع پایدار در کشورهای اسلامی، نفوذ فرهنگی است و دومین راهبرد سرباز گیری در رده حکمرانی و به قدرت رساندن غرب زدگان و تبلیغ جدایی دین از سیاست است.

وی بیان کرد: کسانی که با ژست طرفداری از مردم و با شعار انگلیسی؛ چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام! بدانند که فرجام کار آنها تضعیف امر به معرف و نهی از منکر خواهد بود.

این کارشناس رسانه گفت: توجه به نقش مسئولان و نخبگان در جهت‌گیری و تغییرات فرهنگی جامعه یک رابطه مستقیم است و به فرمایش مقام معظم رهبری خواص جامعه با مردم و متن جامعه تأثیری مستقیم بر صعود یا نزول فرهنگی یک جامعه دارد.

منصوری افزود: داشتن نقشه راه و نگاه مسئولانه مدیران اجرایی و متولیان فرهنگی در مقابله با فرهنگ ابتذال شرط لازم و ضروری در این مقطع زمانی است. 

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.