مدیرمسئول نشریه گلستانمهر بر لزوم شناخت ابعاد فکری و جامعیت اندیشه شهید بهشتی تاکید کرد و گفت: شناخت شهید بهشتی خنثیکننده چهره نفاق است.
به گزارش گلستان ما، علی منصوریرضی با اشاره به اینکه حادثه هفتم تیر اوج کینه دشمنان علیه نیروهای انقلابی و وفادار به انقلاب اسلامی بود، اظهار کرد: نظام جمهوری به عدد شهدای کربلا در این حادثه شهید داد شهدایی که امام راحل در باره آنها میفرمایند: بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما. آنقدري كه من آنها را ميشناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است.
وی در تشریح چرایی اینکه امام راحل از بهشتی به عنوان یک ملت یاد کرد افزود: برای پاسخ به این پرسش اولین گام لزوم شناخت ابعاد فکری وجامعیت اندیشه شهید بهشتی است؛ محورهای شخصیتی او دین باوری و تکلیف مداری اوست.
مدیرمسئول نشریه گلستانمهر بیان کرد: شهیدبهشتی مجتهدی آگاه به زمان، متقی و متواضع، اخلاقمدار، صبور در برابر سختیها، عالم وعامل به دین، مجاهد فی سبیل ا... ، مردمدار و سیاستمداری حق پذیر، خدمتگزاری صدیق و انسانی باورمند به کار آمدی نسل جوان؛ از خصوصیات بارز شهید مظلوم آیت ا.... دکتر بهشتی بود.
منصوریرضی گفت: باورمندی ایشان به کارآمدی دین در اداره جامعه وهوشمندی و قدرت علمی و سیاسی و تسلط او به مسائل اجتماعی، سیاسی دنیا از یک سوی و اعتماد حضرت امام خمینی (ره) به ایشان و درک صحیح او از هجمههای جهانی استکبار شرق و غرب علیه مکتب متعالی اسلام و همچنین تسلط ایشان به مکاتب مادی از سوی دیگر توانست نقشآفرینی عمیقی در تدوین قانون اساسی و معماری قوه قضائیه داشته باشد .
وی افزود: اکنون که در آستانه سی و دومین سالروز شهات او قرار داریم خلأ وجودی شهید بهشتی در سپهر اجتماعی و سیاسی ایران کاملا مشهود است .
منصوریرضی با اشاره به بیانات حضرت امام درباره شهادت شهید مظلوم دکتر بهشتی بیان کرد: آنچه که من راجع به ایشان متاثرهستم، شهادت ایشان در مقابل آن ناچیز است وآن مظلومیت ایشان در این کشور بود، دکتر بهشتی توانستند جمهوریت و اسلامیت را در قانون اساسی کنار هم بنشاند در واقع او هم حق تعیین سرنوشت مردم را با تکیه بر آراء ملت نهادینه نمایند و هم ایمان و عقیده ملت را به اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام با نگاه ولایی ببینند.
وی گفت: کار خلاقانه شهید مظلوم آیت شهید بهشتی در قانون اساسی و دفاع منطقی او از اصل ۵ قانون اساسی و اعتقاد راسخ آن شهید بزرگوار به نقش رهبری و چایگاه ولایت فقیه در هدایت نظام اسلامی به سوی جامعه توحیدی براساس موازین شرع و عدم تعارض آن جایگاه با منافع ملی و استقلال قوا توانست نظام اسلامی را باگذشت چهار دهه از انقلاب به پیش ببرد.
مدیرمسئول نشریه گلستانمهر توضیح داد: باورمندی آیت ا... دکتر بهشتی به کار جمعی ودفاع او از اثر گذاری کارتشکیلات در راه پیشبرندگی انقلاب باعث شد که یک هفته پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۹ بهمن ۱۳۵۷ حزب جمهوری اسلامی به دبیر کلی ایشان اعلام موجودیت نماید .
منصوریرضی ابراز کرد: شهید بهشتی توانست با مدیریت سیاسی و فکری خویش تشکیلات فراگیر حزب جمهوری اسلامی را در مقابل تشکلات منافقین و لیبرالها وجریان های مارکسیستی و التقاطی بوجود آورد زیرا معتقد بود کشور داری بدون وجود احزاب قدرتمند منطبق با اسلام وسیره علوی امکان توفیق ندارد.
به گفته وی؛ او براین باور بود علاوه بر سازندگی فردی؛ اگر در جامعه افراد ساخته شوند، جامعه ساخته میشود و روند حرکت اجتماعی به سمت صلاح و سداد پیش خواهد رفت.
منصوریرضی گفت: امروز دشمنان انقلاب با تمام توان و ابزار قدرت رسانهای به جنگ ارزشها صف آرایی نمودهاند تا با تحریف تاریخ جای جلاد و شهید را عوض کنند لذا مطالبه مقام معظم رهبری از اندیشمندان و جوانان فرهیخته آن است که اهتمام جدی نسبت به تبیین دقیق وقایع تاریخی دهه شصت داشته باشند تا از فتنه دشمنان انقلاب در قلب نمودن تاریخ و مظلومیت مردم توسط جریانات نفاق و گروههای تروریستی پیشگیری نمایند و معظم له میفرمایند: مراقب باشیم تا در دهه شصت، جای شهید و جلاد عوض نشود، زیرا ملت ایران در دهه شصت مظلوم واقع شد و به دلیل اینکه تروریستها و منافقین و پشتیبانان آنها به امام و ملت ایران ظلم و خباثت کردند، ملت در موضع دفاع قرار گرفت و در نهایت هم پیروز شد.
وی ادامه داد: جلادانی که دستشان تا مرفق به خون ملت ما آلوده است و امروز جیرهخوار غرب هستند البته با توجه به هوشمندی ملت نسخههای پوکیده و پوسیده استکبار و منافقین راه به جایی نخواهد برد همانگونه که مقام معظم رهبری دامت برکاته درباره شهید بهشتی فرمودند: «شهید بزرگوار و عزیز ما، شهید آیت ا... بهشتی بود؛ یک انسان معتقد، مؤمن، مخلص، صادق، جدی در کار؛ آنچه میگفت، معتقد بود؛ و به آنچه معتقد بود، در عمل ملتزم بود. خطر را هم می شناخت؛ می دانست میدان، میدان مین است. هر آنی، هر ساعتی بیم از دست دادن جان هست؛ لیکن در عین حال بیمحابا، با نگاه به هدف، در این راه پیش می رفت و نمی هراسید. یکی از خصوصیات این شهید عزیز این بود. منطقی بود، پایبند به اصول و مبانی بود؛ یک اصولگرای به معنای حقیقی کلمه محسوب می شد. بر سر اصول با کسی ملاحظه نمی کرد.»
مدیرمسئول نشریه گلستانمهر بیان کرد: باورمندی شهید بهشتی به نصرت الهی ونهراسید از دشمن باعث میشد که باقدرت وصلابت در برابردشمن ظاهر شود و خطاب به آمریکا بگویید از ما عصبانی باش و از این عصبانیت خود بمیر. ملت ما همین است که میبینی و میشناسی.
منصوریرضی ادامه داد: ما زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم؛ ما راست قامتان جاودان تاریخ خواهیم بود. تنها موقعی سر پا میایستیم که یا کشته شویم یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم. در غیر این صورت هیچ قدرتی نمیتواند پشت ما را خم کند.
وی بیان کرد: شهید بهشتی معتقد بود که نظام جمهوری اسلامی باید به یک توانمند همه جانبه در تمامی عرصههای سیاسی اقتصادی و نظامی برسد و هرگز از دشمنان نهراسد، او میگوید:«مسلمان حق ندارد در برابر قدرتها مرعوب باشد.....كسب قدرت كافى براى مقابله با قدرتهاى خارجى مخالف و دفاع از نهضت و جامعه نوبنيادى كه براساس نهضت به وجود آمده است؛ امری لازم و ضروری مینماید.
منصوریرضی گفت: آری اگر دیروز شهید بهشتی وجودش برای دشمنان دین، مشکلساز بودو شهادتش توام با برکات فراوانی توانست بساط منافقین را در کشور ریشهکن نماید امروز تبیین شخصیت او می تواند راهبردی برای جوانان ما در مقابله با ترفندهای منافقین واستکبار باشد.
انتهای پیام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد