1402-04-22 14:39
316
0
85705
با آغاز دوازدهمین جشنواره سرود رضوی؛

مردم گرگان شاهد رقابت گروه‌های پاتوقی دانش‌آموزان شدند

رقابت در بخش پاتوقی دوازدهمین جشنواره سرود رضوی آغاز و مردم در کنار داوران این بخش، شاهد هنرنمایی دانش‌آموزان شدند.

با اجرای گروه رویش از خراسان رضوی در شامگاه چهارشنبه 21 تیر ماه، هنرنمایی یک روزه 16 گروه شرکت کننده در اجراهای پاتوقی جشنواره آغاز شد و داوران این بخش در کنار مردم دارالمومنین گرگان به تماشای هنرنمایی دانش اموزان هنرمند نشستند.

در بخش پاتوقی این رویداد معنوی، 16 گروه از استان های خراسان رضوی، لرستان، کرمان، فارس و گلستان در پارک شهر و محوطه تالارفخرالدین اسعد گرگانی از ساعت 18 تا 19.30 و 20 تا 21.20 هنرنمایی کردند.

یادآوری می‌شود، دوازدهمین جشنواره ملی سرود رضوی از سری برنامه های بیستمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) با همدلی و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان  و آموزش و پرورش گلستان برپا شده است و آیین اختتامیه آن عصر پنج شنبه در تالارفخرالدین اسعد گرگانی برگزار می ‌شود.

انتهای پیام

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.