عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بازخوانی صبر و از خودگذشتگی مردم در روزهای جنگ گفت: مردم ایران نشان دادند خطبههای مقام معظم رهبری در مورد دشمنشناسی را به خوبی یاد گرفتند و عمل کردند و با همدلی مثالزدنی، دشمن را مأیوس کردند.
سید زهیر المسیلینیی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» اظهار کرد: مردم جمهوری اسلامی ایران در حوادث و بحرانهای مختلف بهویژه در جنگها و حوادث طبیعی، در طول این ۴۵ سال جلوههای زیبایی از همبستگی، انساندوستی و معنویت از خود نشان دادهاند که تفاوت بارزی با رفتار عمومی مردم برخی کشورهای غربی در بحرانهایی مانند جنگها و همهگیری کرونا دارد.
وی افزود: ما به عنوان مهمان جمهوری اسلامی ایران در طول این چند سال که در این خاک مقدس زندگی کردیم همواره شاهد این بودیم که مردم ایران در حوادث تلخ و بحرانها بیشتر هوای همدیگر دارند.
المسیلینیی توضیح داد: مردم ایران همواره جلوههای زیبایی از همبستگی، انساندوستی، و ایثار از خود نشان میدهند و جهانیان را مبهوت خود میکنند، از جمله در حوادث هشت سال دفاع مقدس، حوادث همه گیری کرونا، دفاع از حرم، و…، در جنگ ۱۲ روزه رژیم کودککش صهیونیستی نیز بار دیگر جلوههای زیبایی از همبستگی، انساندوستی به جهانیان مخابره کردند.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه؛ خویشتنداری اجتماعی مردم را مثالزدنی دانست و گفت: بر خلاف رفتارهای رایج در کشورهای غربی در شرایط بحرانی مانند هجوم گسترده به فروشگاهها و خالی کردن قفسهها؛ در ایران صحنههایی بیبدیل از خویشتنداری اجتماعی مشاهده شد.
المسیلینیی بیان کرد: مردم با وجود شنیدن اخبار حملات، کمبود سوخت یا محدودیت توزیع اقلام، به فروشگاهها هجوم نبردند؛ برخی حتی داوطلبانه مصرف خود را کاهش دادند تا دیگران نیز بتوانند بهرهمند شوند که نوعی از ایثا اجتماعی محسوب میشود.
وی گذشتن از حق خود را از ویژگیهای بارز مردم ایران دانست و گفت: معمولا در جنگها و حوادث بحرانی افرادی پیدا میشوند که این بحران را به یک فرصت برای خود تبدیل میکنند وقیمتها را به نفع خود بالا میبرند.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه توضیح داد: در ایران اسلامی فروشندگانی که میتوانستند گران فروشی کنند، بسیاری از مغازهداران و صاحبان مشاغل، نهتنها قیمت را بالا نبردند، بلکه تخفیف دادند یا رایگان توزیع کردند.
المسیلینیی گفت: در برخی مناطق، نانواییها بدون دریافت پول، نان توزیع کردند، برخی فروشگاهها، تابلوی «برای مجروحان و پناهآوران، رایگان» نصب کردند. برخی از پزشکان و داروخانهها خدمات خود را کاملاً رایگان ارائه دادند. حتی برخی از موجران خانهها، برای خانوادههای آسیبدیده یا مهاجر، اجاره را به صفر یا نصف کاهش دادند. این رفتار، نه ناشی از اجبار، بلکه از حس مسئولیت و ایمان بود، وقابل تحسین والگو برداری است.
وی کمک بیمنت به یکدیگر را از دیگر ویژگیهای مردم ایران توصیف کرد و افزود: در روزهای جنگ ۱۲ روزه اسرائیل کودک کش علیه جمهوری اسلامی ایران، جایی که موشکها بر سر شهرها میبارید، چیزی در میان مردم ایران میدرخشید که نه از جنس سلاح بود و نه از جنس سیاست؛ بلکه از جنس روح «امت واحده بود»، روحی که مردم را فارغ از قوم، مذهب، طبقه یا زبان به هم پیوند میداد.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: مردم ایران در آن روزها نشان دادند که امت واحده، فقط واژهای در خطبه نماز جمعه نیست؛ بلکه جریانی زنده در خون و رگ مردم است.
المسیلینیی ادامه داد: هر خانه، سنگری شد برای دیگری؛ هر دست، دستی شد برای گرفتن دیگری؛ هر دل، جای امنی برای دردهای دیگران و این امت، در برابر تفرقهافکنی دشمن، ایستاد. نه با سلاح، که با مهربانی. نه با شعار، که با ازخودگذشتگی در خاموشی. و نقشه دشمن نقشه بر آب کردند، و نشان دادند که درسهای که خطبههای مقام معظم رهبری در مورد دشمن شناسی به خوبی یادگرفتند وبه خوبی عمل کردند و دشمن را مأیوس کردند.
وی گفت: بنده به عنوان یک شاهد عینی گواهی میدهم مردم ایران وظیفه خود به نحو احسن انجام دادند و از این امتحان سرافراز بیرون آمدند و الان نوبت مسئولان و هنرمندان است که این فداکاری و نجابت و همراهی را هم قدردان باشند و هم به صورت هنرمندانه برای نسل جدید به تصویر بکشند و آن را ثبت و ضبط کنند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد