رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: باید از کسانی که در عرصه دانشبنیان فعال میکنند حمایت کنیم تا با آسودهخاطر نسبت به تبدیل ایده به محصول اقدام کنند و بدانند بخش خصوصی و دولتی در کنار آنها است.
امیر یوسفی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: وقتی که بحث نوآوری را مطرح میکنیم باید از ظرفیت نیروهای خلاق و ابتکارات خوبی که دارند استفاده کنیم و باید تجهیزات خود را با علم و دانشی که به دست میآوریم بهروزرسانی کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان ادامه داد: نباید در دنیا در این فکر نباشیم که روزبهروز سطح زیر کشت محصولات را افزایش دهیم و باید بازده تولید در واحد سطح را ارتقا دهیم و این مهم جز با نوآوری اتفاق نمیافتد.
یوسفی بیان کرد: باید تلاش کنیم با بستر علم و فناوری غذای سالم را به دست مردم برسانیم و با بهرهگیری از ظرفیت تولید جلوگیری از ضایعات اتفاق بیفتد.
وی افزود: باید از کسانی که در عرصه دانشبنیان فعال میکنند حمایت کنیم تا با آسودهخاطر نسبت به تبدیل ایده به محصول اقدام کنند و بدانند بخش خصوصی و دولتی در کنار آنها است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان ابراز داشت: کمیسیون دانشبنیان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان فعال است و در اتاق بازرگانی ایران و گلستان جلسات خوبی در حوزه دانشبنیان برگزار شده و تفکرات نو در اتاق جمعآوری میشود تا اتفاقات خوب رقم بخورد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد