نماینده مردم مینودشت در مجلس با بیان اینکه توسعه شهرکهای صنعتی گالیکش و کلاله با تأخیر مواجه است؛ گفت: مدیران استانی توانمندی مدیریت پروژه را ندارند.
رضا آریانپور در نشست علنی امروز (سهشنبه 24 مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر صمت و مدیرعامل شهرکهای صنعتی کشور گفت: سال گذشته وزیر سابق صمت و مدیرعامل شهرکهای صنعتی بازدیدی از ناحیه صنعتی کلاله و گالیکش بازدید به عمل آوردند و مقرر شد به ناحیه صنعتی گالیکش 100 و به ناحیه صنعتی کلاله 15 هکتار اضافه شود.
نماینده مردم مینودشت و کلاله و مراوهتپه و گالیکش در مجلس ادامه داد: همچنین مقرر شد بخشی از زمینهای ناحیه صنعتی کلاله نیز تملک شود. قرار بود در شهریور امسال این اتفاق رخ دهد؛ اما تاکنون این مهم محقق نشده است، به نظر میرسد مدیران شما در استان گلستان توانمندی لازم جهت رفع چالشهای پیشروی این پروژهها را ندارند.
وی تصریح کرد: در این مورد مداخله وزیر و مدیرعامل شهرکهای صنعتی لازم است و باید در وضعیت مدیریتی صنعتی استان نیز تجدیدنظر شود.
انتهای خبر/خانه ملت
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد