1404-08-22 10:47
39
0
95887
رئیس کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد:

بهره‌گیری از سامانه‌های دیجیتال در ساخت‌وساز

رئیس کمیسیون عمران مجلس خواستار تقویت اختیارات ناظران و استفاده از سامانه‌های دیجیتال در ساخت‌وساز شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ محمدرضا کوچی نشست مشترک شورای مرکزی دوره دهم و رؤسای سازمان نظام‌مهندسی استان و کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت امنیت سرمایه مردم در حوزه ساخت‌وساز، خواستار توجه جدی به تقویت نظارت مؤثر، به‌کارگیری فناوری‌های نوین و اجرای کامل سامانه‌های دیجیتال در صنعت ساختمان شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: ساخت‌وساز فرایندی پیچیده است و بخش مهمی از درآمد و زندگی مردم به آن وابسته است و برای حفاظت از سرمایه مردم باید ساختمان‌هایی باکیفیت بالا احداث شود.

رضایی بر همکاری مناسب میان بخش طراحی و سازه تأکید کرد و تصریح نمود که موضوع نظارت واقعی و مؤثر بر پروژه‌های ساختمانی بسیار ضروری است و نظارت باید هم پیوسته و هم کارآمد باشد؛ علاوه بر این، لازم است اختیارات ناظران تقویت شده و ضمانت اجرایی مناسبی برای عملکرد آنان در نظر گرفته شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس استفاده از سامانه‌های دیجیتال برای ثبت و پیگیری گزارش‌های نظارتی را برای جلوگیری از آسیب به اعتبار حرفه مهندسی حیاتی دانست و خواستار پیگیری جدی این موضوع شد، هم‌زمان بر لزوم استفاده از مصالح استاندارد، دارای شناسنامه و فناوری‌های روز به‌عنوان اولویت‌های اساسی تأکید کرد و آموزش فنی کارگران ساختمانی در زمینه‌های ایمنی و بتن‌ریزی را مکمل نظارت صحیح دانست.

رضایی باتوجه‌به آسیب‌پذیری کشور در برابر حوادث طبیعی، مسئله نگهداری و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها را فوری خواند و گفت ضروری است اطلاعات دقیقی از ساختمان‌های آسیب‌پذیر در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد و برنامه‌ای تدریجی برای مقاوم‌سازی آن‌ها در شهرهای بزرگ تدوین و اجرا شود.

وی همچنین بر ضرورت وجود نظام ارزیابی و طبقه‌بندی شفاف شرکت‌های ساختمانی تأکید کرد تا هر شرکتی بدون شرایط لازم نتواند در سطوح مختلف ساخت‌وساز فعالیت کند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مهندسان جوان سرمایه ارزشمند کشور هستند و باید ساختارهای حرفه‌ای و غیردولتی مهندسی تقویت شوند تا این نیروهای متخصص بتوانند نقش مؤثر ایفا کنند و افزود موضوع شناسنامه فنی و ملکی ساختمان‌ها باید جدی گرفته شود و پیشنهادهای جدیدی در این زمینه به‌زودی ارائه خواهد شد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.