در حالی که قبل از انقلاب تعداد معدودی از روستاهای شهرستان کلاله از برق برخورداربودند، در حال حاضر بیش از 33 هزار دارای برق هستند.
به گزارش گلستان ما به نقل از کلاله خبر، قبل از انقلاب در شهرستان کلاله تعداد معدودی از روستاهای این شهرستان از انرژی برق برخوردار بودند به طوری که در شهر کلاله برای تأمین روشنایی شهر،دو موتور برق پلاکسترن و یک دینام در زمان آقای اصلان بیکی(شهردار وقت) از خرّمشهر خریداری گردید و به کلاله آورده شد و تفاوت روشنایی در ان زمان با حال حاضر، این بود که برق شهر در ساعات خاصی تامین می شد.
تصاویر ارسالی توسط اسماعیل تقی زاده رئیس اسبق اموزش و پرورش کلاله
پس از پیروز انقلاب اسلامی رفته رفته شهرستان کلاله به عنوان مرکز تامین برق شهرستان های حوزه شرق گلستان شد و با خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران، شهرستان های مینودشت، گالیکش و مراوه تپه نیز از نظر تامین برق برای مشترکین خود، مستقل از کلاله شدند.
فارغ از پیشرفت های دیگر شهرستان های حوزه شرق گلستان در حوزه برق، در حال حاضر شهرستان کلاله بیش از 33 هزار مشترک برق دارد و به جرات می توان ادعا کرد که پس از انقلاب 100 درصد روستاهای کلاله دارای انرژی برق شدند.
پس از انقلاب، مدیریت توزیع برق کلاله در زمینه تجهیزات با پیشرفت های زیادی همراه بود و براساس گزارش روابط عمومی این مدیریت، در سال 94 شبکه فشار متوسط این شهرستان در حوزه هوایی، زمینی و خودنگهدار در مجموع 513 کیلومتر بود.
همچنین شبکه فشار ضعیف این مدیریت در حوزه های یاد شده 471 کیلومتر اعلام شد.
بر همین اساس پست های هوایی، پست های زمینی و چراغ روشنایی این مدیریت به ترتیب به تعداد 745 با ظرفیت 84875 ، 7 با ظرفیت 2960 و 5345 رسید.
پیشرفت های این مدیریت در 40 سال سازندگی انقلاب اسلامی تنها به موارد یاد شده ختم نشد و در حال حاضر مدیریت توزیع برق شهرستان کلاله با دو پست 63/20 کلاله و حاجی بیک با کلاله شامل دو ترانس با ظرفیت 40 MVA و پست حاجی بیک شامل یک ترانس 15 MVA تامین می شود.
انتهاي پيام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد