مدیرعامل گاز گلستان از افزایش مشترکین گاز طبیعی استان در سه ماهه نخست سال جاری خبرداد.
به گزارش گلستان ما ؛ صفرعلی جمال لیوانی با بیان این که تعداد مشترکان این استان در حال افزایش است گفت:درسه ماهه نخست امسال تعداد 4 هزار و 156 مشترک جدید به جمع مشترکان گازطبیعی استان اضافه شده اند.
وی اظهارداشت:دربازه زمانی یاد شده درسطح استان 79 کیلومتر شبکه گذاری گاز اجرا شده که از این مقدار 8 کیلومتر سهم شهرها و 71 کیلومتردیگر نیز سهم روستاهای استان بوده است.
ایشان همچنین از نصب 3213 انشعاب جدید در این استان خبرداد وگفت: هم اکنون عملیات نصب انشعاب در برخی نقاط این استان دردست اجراست و در سه ماه ابتدایی سال جاری در بخش شهری 366 مورد و در بخش روستایی 2847 مورد انجام شد.
جمال لیوانی با اشاره به روند رو به رشد گازرسانی در استان گلستان اعلام کرد:درمدت زمان یادشده 1976 مشترک در بخش شهری و 2180 مشترک در بخش روستایی به تعداد مشترکان گاز استان گلستان اضافه شدند .
مدیرعامل گاز استان گلستان با بیان این که درمدت مذکور نیز 3825 خانوار از نعمت گازطبیعی بهره مند شده اند گفت:از این میزان در بخش شهری 1768 خانوار و در بخش روستایی 2057 خانوار از سوخت پاک درسبد انرژی خود برخودارند.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد