رئیس پلیس امنیت اقتصادی گلستان گفت: پس از هماهنگی با مراجع قضائی، ماموران در بازرسی از واحد صنفی موردنظر موفق به کشف 11 تن و 850 کیلوگرم شکر احتکاری شدند.
به گزارش گلستان ما،
عباسعلی پهلوانی نسب، اظهار داشت: در راستای طرح استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با اشراف اطلاعاتی مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالای پلیس امنیت اقتصادی و همکاری با دستگاههای مرتبط با حوزه مبارزه با قاچاق کالا یک انبار احتکار شکر در یکی از خیابانهای گرگان شناسایی شد.
وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضائی، ماموران در بازرسی از واحد صنفی موردنظر موفق به کشف 11 تن و 850 کیلوگرم شکر احتکاری شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با اشاره به دستگیری یک نفر و معرفی وی به مراجع ذیصلاح خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش این مقدار شکر احتکار شده را بیش از 3 میلیارد ریال برآورد کردند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد