1404-12-22 12:39
30
0
96784
امام جمعه گرگان:

قدرت یهود بر اساس فساد استوار است

امام جمعه گرگان با اشاره به آیات قرآن، قدرت رسیدن یهود را نتیجه فساد دانست و گفت: قدرت یهود بر اساس فساد استوار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته گرگان با قدردانی از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس با بیان اینکه مفسران در مورد این آیات بحث‌های زیادی مطرح کرده‌اند، اظهار کرد: برخی مفسران این آیات را به قبل از اسلام و برخی به بعد از آن نسبت می‌دهند، اما نکته مهم این است که این آیات، قدرت رسیدن بنی اسرائیل را بر اساس فسادهای اجتماعی، تضادهای جنسی و اقتصادی می‌دانند.

وی ادامه داد: حکومتی که بر پایه فساد، تجاوز، چپاول و غارتگری اموال ملت‌ها بنا شده باشد، نمی‌تواند پایدار بماند. این یک سنت الهی است و خداوند در آیات قرآن به این موضوع اشاره کرده است.

 

آیت‌الله نورمفیدی با تاکید بر اینکه مجازات در انتظار حکومت‌های فاسد است، گفت: آمریکا و اسرائیل و متحدانش که بر اساس فساد و فتنه‌انگیزی که بخواهد خود را در قدرت نگه دارد، به هر حال مجازات خواهد شد.

انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای، مشت محکمی بر دهان دشمنان بود

امام جمعه گرگان، با اشاره به انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی، اطمینان داد که هیچ تغییری در مواضع جمهوری اسلامی رخ نخواهد داد.

نورمفیدی گفت: آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در فضایی که رهبر انقلاب اسلامی بودند رشد کرد و با مواضع و منظومه انقلاب اسلامی و رهبر معظم آشنایی کامل دارد.

وی افزود: با این انتخاب، دنیا فهمید که هیچ تغییری در مواضع جمهوری اسلامی رخ نخواهد داد و دوستان ما از این انتخاب خوشحال و دشمنان ناراحت هستند، چرا که آن‌ها فکر می‌کردند پس از شهادت رهبری، فردی سازش‌کار بر سر کار خواهد آمد.

نورمفیدی با اشاره به پیام رهبر جدید انقلاب اسلامی، تاکید کرد: پیام ایشان مشت محکمی بر دهان دشمنان زد و به جهانیان نشان داد که ایران همان ایران و انقلاب همان انقلاب است و مواضع اصولی آن هیچگونه فرقی با گذشته ندارد.

آمریکا و اسرائیل محکوم به عذاب الهی هستند/ اجتماع باشکوه گرگان، مشتی محکم بر دهان دشمنان

امام جمعه گرگان، با اشاره به آیه قرآن در مورد مجازات قدرت‌های فاسد، گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دلیل فساد، محکوم به عذاب الهی هستند.

نورمفیدی افزود: فلسفه تعیین روز جهانی قدس توسط امام خمینی (ره) این بود که دشمنان می‌خواستند مسئله فلسطین را محدود به مردم فلسطین کنند، اما امام با معرفی این روز، مسئله قدس را به یک مسئله جهانی تبدیل کردند.

وی ادامه داد: امروز مسئله فلسطین و مظلومین آن، تنها منحصر به مردم فلسطین نیست، بلکه در سراسر جهان، ملت‌ها در برابر ظلم‌هایی که به مردم فلسطین وارد می‌شود، فریاد می‌زنند. متاسفانه ملت ایران نیز در حال تجربه همان ظلم‌هایی است که بر سر مردم فلسطین آورده‌اند.

نورمفیدی با انتقاد از سیاست‌های مفسدان عالم، گفت: آن‌ها با کنار زدن مردم بومی فلسطین، دولتی فاسد به نام اسرائیل را بر سر کار آوردند و مردم آن کشور را از همه چیز محروم کردند امروز همین سیاست‌ها در مورد ایران نیز در حال اجراست.

امام جمعه گرگان با اشاره به اجتماع باشکوه مردم گرگان در حمایت از فلسطین، گفت: این اجتماع بی‌نظیر بود و جمعیت حاضر در میدان فدائیان اسلام و خیابان‌های اطراف، بی‌سابقه بود.

وی افزود: هر مشتی که شما امروز به عنوان دفاع از مردم فلسطین بلند کردید، به اندازه یک موشک در خنثی کردن توطئه‌های دشمنان علیه کشورمان موثر بوده و خواهد بود.

نورمفیدی با اشاره به آیات سوره اسراء، ابراز امیدواری کرد: به زودی شاهد از بین رفتن رژیم غاصب صهیونیستی و رژیم جنایتکاری که در آن سوی دنیا این جنایات را انجام می‌دهد، باشیم.

اشتباهات محاسباتی آمریکا در حمله به ایران/ ترور رهبری جنایت جنگی است

امام جمعه گرگان، با اشاره به تجاوز اخیر آمریکا به ایران، گفت: آمریکا در طول تاریخ خود اشتباهات محاسباتی و راهبردی زیادی داشته است. تجربه جنگ ویتنام، سوریه و لیبی نشان می‌دهد که آن‌ها در محاسبات خود ناکام بوده‌اند.

نورمفیدی افزود: آمریکا ۲۰ سال با مردم ویتنام جنگید، بمب ریخت و آن‌ها را کشت، اما در نهایت با خجالت و شرمساری از آن کشور خارج شد.

وی با اشاره به اشتباهات محاسباتی آمریکا در حمله به ایران، گفت: اولین اشتباه آن‌ها، تبعیت از رژیم منحوس اسرائیل بود. نتانیاهو آمریکا را به میدان جنگ منطقه کشاند، در حالی که از نظر راهبردی با یکدیگر متفاوت هستند.

نورمفیدی ادامه داد: ایران کشوری پهناور با جغرافیایی متنوع، تمدنی ۲۵۰۰ ساله و نیروهای مسلح آماده است. آمریکا این نکات را در نظر نگرفت. آن‌ها تنگه هرمز را نیز دست کم گرفتند و تصور می‌کردند که می‌توانند با یک حمله، ایران را مانند سوریه و لیبی به زانو درآورند.

وی با اشاره به جنایت دشمنان در ترور رهبر معظم انقلاب، گفت: این شخصیت جهانی، یگانه کسی است که بعد از امام خمینی (ره) در مقابل زورگویی‌های قدرت‌های عالم محکم ایستاده است. آمریکا فکر می‌کرد با حذف رهبری، کشور می‌پاشد، اما ایران با وجود شهادت بزرگان خود مانند شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید رجایی و حاج قاسم سلیمانی، محکم‌تر و قوی‌تر شده است.

نورمفیدی با اشاره به جنایت جنگی هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی، گفت: حمله به بیمارستان‌ها، مدارس و ساختمان‌های مسکونی، جنایت جنگی است. آمریکا باید بداند که اگر در جنگ ویتنام شکست خورد، به دلیل اعتراضات مردمی در داخل آمریکا بود.

وی افزود: کشتن ۱۸۰ دانش‌آموز بی‌گناه در مدارس، فریاد خشم را برانگیخته است. این جنایات، آمریکا را در جهان رسوا خواهد کرد.

شهادت‌ها، ما را قوی‌تر کرد/ پیام به آمریکا و اسرائیل: با این مردم درنیایید، شکست خواهید خورد

امام جمعه گرگان، با اشاره به درس‌های عاشورا، گفت: ما از مکتب امام حسین (ع) آموختیم که شهادت‌ها، جمع ما را نمی‌شکند، بلکه قوی‌تر می‌کند.

نورمفیدی افزود: دشمنان پس از شهادت امام حسین (ع) فکر می‌کردند که این جمعیت از هم پاشیده است، اما با سخنان زینب (س) در مجلس ابن زیاد، پرچم عاشورا نه تنها نیفتاد، بلکه پررنگ‌تر شد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب، گفت: رهبر عزیز انقلاب، جمله‌ای از امام حسین (ع) را یادآوری کردند که فرمودند: "هر که مثل من است، نباید با این‌ها کنار بیاید و تسلیم شود."

نورمفیدی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران بر همین مبنا و اساس محکم ایستاده است. کار سختی است، اما ما باید این سختی‌ها را تحمل کنیم.

وی با بیان اینکه صبر، کلید پیروزی است، گفت: ما با همین صبر و استقامت به جایی رسیده‌ایم که موشک‌های ما لرزه بر اندام بزرگترین قدرت نظامی منطقه و آمریکا انداخته است.

امام جمعه گرگان خطاب به آمریکا، اسرائیل و کشورهای منطقه، گفت: حضور گسترده مردم را ببینید و بدانید که با این مردم نمی‌توانید مقابله کنید. به قول حضرت امام (ره)، اگر با هواپیما نیرو وارد کنید، کجا می‌خواهید بیایید؟ قطعاً پیروز میدان این مردم است و شکست واقعی نصیب شما خواهد شد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.