1404-11-23 20:08
29
0
96551
پزشکیان در شورای برنامه‌ریزی گلستان:

واقعیت‌ها را ببینیم؛ رضایتمندی مردم شاخص اصلی عملکرد دولت است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان گلستان، بر لزوم مواجهه صادقانه با حقایق کشور تاکید کرد.

 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ مسعود پزشکیان در شورای برنامه‌ریزی گلستان اظهار کرد: رضایتمندی عمومی از عملکرد سیستم اجرایی باید به عنوان شاخص اصلی سنجش کارآمدی دولت در نظر گرفته شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به چالش‌های موجود، صراحتاً اظهار داشت: وضعیت ما در دولت و در سیستم آن‌گونه نیست که مردم انتظار دارند، زمینه‌هایی وجود داشته که موجب نارضایتی شد و دشمنان خارجی (نظیر اسرائیل و آمریکا) سوار بر این زمینه‌ها شدند.

وی ضمن انتقاد از رویه پنهان‌کاری، تأکید کرد که خودشکنی آیین شکستن خطاست و نادیده گرفتن کاستی‌ها، مسیر را دشوارتر می‌سازد.

 پزشکیان با استناد به آمارهای موجود در بخش‌های مختلف، از جمله بهداشت و درمان و آموزش و پرورش، اذعان کرد که رضایتمندی مردم از سیستم مناسب نیست و این مسئولیت مستقیماً متوجه مدیران اجرایی است.

وی رویکرد جدیدی را برای مدیران ترسیم کرد و گفت: مهربانانه بدهیم، منطقی بدهیم و سعی کنیم مشکلشان را حل کنیم. رئیس‌جمهور تصریح کرد: اصلاح این روند نیازمند هزینه‌های مالی نیست، بلکه در گرو رفتار و نوع برخورد مدیران است. 

وی با یادآوری تجربیات گذشته در حوزه درمان، بیان کرد که گاهی با وجود تلاش حداکثری برای حفظ جان بیماران، اگر پاسخگویی و تکریم همراه نباشد، مردم ناراضی خواهند بود.

پزشکیان با انتقاد از دوگانگی در سخن گفتن با اقشار مختلف جامعه، تأکید کرد که مدیران باید در برابر مردم شفاف باشند. 

وی خطاب به مدیران، قدم اول را در جلسات آتی، تمرکز بر تلاش برای جلب رضایت مردم دانست و ریشه این امر را در رضایت کارکنان جستجو کرد: ما اگر رضایت کارمندامون را نداشته باشیم، رضایت مردم را نمی‌توانیم جلب کنیم.

رئیس‌جمهور همچنین به مسئله فضای مجازی اشاره کرد و برخورد فعلی را نوعی پنهان‌کاری دانست. 

پزشکیان در پایان، با استناد به سیره حضرت علی (ع) در عهدنامه مالک اشتر، بر لزوم نزدیکی به افراد منتقد تأکید کرد: کسی را به خودت خیلی نزدیک کن که آن تلخی حق را بتواند راحت‌تر به تو بگوید.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مدیر اگر عیبی دارد باید بشنود، اصلاح کند و از نقد نترسد، چرا که وظیفه اصلی، اجرای حق است، نه کسب تمجید.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.